Een mooie donatie in plaats van relatiegeschenken

Geplaatst op 14 december 2016

Ad en Hilde Kruik bedanken hun opdrachtgevers voor hun vertrouwen niet met relatiegeschenken, maar op een andere manier. Zij doen dit door namens hun opdrachtgevers een donatie aan een goed doel te doen. Dit jaar hebben zij gekozen voor de Keulseweg Foundation, en we mochten een fantastisch bedrag van 405 euro ontvangen. Hartelijk dank Ad en Hilde!

Een geweldig afscheidskado

Geplaatst op 27 november 2016

Wat een supergaaf afscheidskado! Een donatie van groep 4 voor de Keulseweg Foundation. Daar zijn we heel erg blij mee. Dankjulliewel lieve mensen!

ANBI toegekend!

Geplaatst op 22 november 2016

De dag dat we onderstaand berichtje plaatsen blijkt de belastingdienst de brief op de post te hebben gedaan. De ANBI status is toegekend! Met terugwerkende kracht (vanaf de oprichting 1 augustus j.l.) is de Keulseweg Foundation door de belastingdienst aangewezen als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit betekent dat donateurs hun giften mogen aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

De Gagelhoeve en Helicon opleidingen

Geplaatst op 16 november 2016

Anita Blonk van de Gagelhoeve ontving Helicon Opleidingen uit 's-Hertogenbosch. "Aangezien dit onderwijs is, doe ik dit graag kosteloos. Ik draag echter de Keulseweg Foundation een warm hart toe", schreef ze en vroeg Helicon een donatie aan de Keulseweg Foundation te doen. We ontvingen het mooie bedrag van 200 euro!

Even stil

Geplaatst op 15 november 2016

Het is even stil hier. Niet dat er stilstand is. Het is zo mooi om te zien hoe donaties binnen komen, mensen die hun inschrijfgeld doneren, die iets terug willen doen voor het gratis ontvangen van het tijdschrift, of een learningsessie, lieve mensen die zomaar willen bijdragen... Maar ondertussen wachten we nog steeds op de ANBI toekenning. Als die rond is kunnen we actief van start gaan. Tot die tijd hebben we gewoon nog even geduld...

1000 euro!

Geplaatst op 1 september 2016

Wow, de eerste donaties hebben vandaag bij elkaar de 1000 euro overschreden. Dat is wel even een feestelijke mijlpaal! En gisteren doneerde de eerste student het inschrijfgeld aan de foundation, Marlies dankjewel daar zijn we heel erg blij mee!!

Speciaal eten voor de zieke poezen in het asiel

Geplaatst op 28 augustus 2016

Ook al zijn we nog niet helemaal officieel van start gegaan, toch konden we geen weerstand bieden aan de oproep van dierenasiel Stevenshage. Goed, makkelijk en lekker voer voor de nieszieke asielpoezen die in hongerstaking waren omdat ze gewoon te beroerd waren om te eten.
Drie grote dozen vol met makkelijke eetbaar voer (inmiddels hebben we daar zelf ook wel wat ervaring mee) ging met spoed naar Leiden!
En zoals in de blog te lezen is voelen de meeste asielkatten zich gelukkig al wat beter.

De Keulseweg Foundation is een feit!

Geplaatst op 1 augustus 2016

Vandaag is onze Stichting de Keulseweg Foundation opgericht. De akte is getekend en de stichting is ingeschreven in het Handelsregister. Nu kunnen we de Anbi-status aanvragen.

Deze pagina delen, mailen of printen:

© 2009- 2017 Educatief centrum Keulseweg